INA – CRNA GORA nagrađena sertifikatom Poslodavac Partner

Kompaniji INA-CRNA GORA je i ove godine dodijeljen sertifikat Poslodavac Partner te je još jednom dokazano da je INA-CRNA GORA pravi partner zaposlenima.

Predstavnici ispred kompanije su iskazali njihovu zahvalnost na ovom priznanju koje je odraz predanog rada tima Ljudskih resursa u cilju kreiranja zajednice ljudi koji su uključeni, motivisani i ponosni pripadati timu INA CG zaposlenih.

Sertifikat Poslodavac Partner (CEP) je nezavisno priznanje struke koje se dodjeljuje poslodavcima na temelju ocjene razvijenosti njihovih praksi upravljanja zaposlenima. Kako bi zadovoljila standarde potrebne za dobijanje CEP-a, kompanija mora imati najmanje 75% ukupno mogućih bodova, ali i najmanje 70% bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja.

Deset društava INA Grupe dokazalo je kontinuirani napredak u upravljanju ljudskim resursima te im je i ove godine dodijeljen sertifikat Poslodavac Partner. INA, d.d. je, uz dvanaesti sertifikat Poslodavac Partner, ove godine ponovno dosegnula i visoke standarde za dobijanje sertifikata Above and Beyond u čak četiri od pet kategorija – „Future“, „Innovation“, „Impact“ i „Inclusion“.